Ho reconec. Sóc un home molt visual. També el sexe m’entra pels ulls. Sóc una mica, bastant “voyeur”. Hi ha qui s’excita – això diuen- per l’oïda. Jo no. Quan al Metro, al carrer em quedo mirant de fit a fit una noia, comprenc que per a ella pot arribar a ser molest. Fins i tot intrusiu, agressiu. Durant una temporada vaig ser usuari-consumidor de pornografia. Curiosament – ara ho recordo- sempre treia el so dels videos. No m’importava el “canal auditiu”, només el visual.

Des de petit, m’he excitat mirant el cul de les dones. El meu psicoanalista em deia que potser això provenia del fet que, des de petit, havia tingut un orgasme quan em col•locava a sota de la cadira on seia la meva mare. No ho veig gens clar. Crec que aquesta atraccio vé també deguda al fet que mirar el darrere femení no les intimida tant. És més covard; no has de mirar-les al front; pots passar més desapercebut. No ho sé, però de sempre m’he sentit atret per aquesta part de l’anatomia femenina i sempre he fantasejat amb el sexe anal. Fantasia ue pocs cops he aconseguit acomplir. Fa uns anys vaig explicar en un text aquest neguit “culòman”. Era un escrit adreçat als meus companys de grup d’homes.

“Culo veo, culo quiero”, diuen -un xic barroerament- en castellà. És curiós que un home sense cul hi estigui tan obsedit. La meva primera dona ja m’ho deia “Aquí ve el sensecul!”. Un dia vaig voler fer-me’n una “selfie” (llavors no es deien així). Quan vaig anar a recollir les fotos a la botiga, la foto del meu microcul va sortir volant i jo perseguint-la pel carrer. Està clar: la diferència sexual passa per la diferència dels culs.

Algun cop que he estat penetrat per l’anus durant les relacions sexuals, no m’ha agradat gaire, la veritat. Però sí que un cop, quan l’andròleg em va fer un tracte rectal, vaig sentir un gran plaer, proper a l’orgasme. Vaig descobrir llavors que podia haver una masturbació anal (un “Manolo”). Si vaig anar a un taller de”manolos” i tot! El cert que no he trobat el punt i ho he deixat córrer. El meu propi cul segueix essent aquella “terra ignota” que els colonitzadors col•locaven al centre de l’Àfrica.

“La diferència sexual passa per la diferència dels culs”, deia. M’adono que quan algú o alguna em vol penetrar, el meu cos es tanca. I que, a l’inrevès, desitjaria penetrar jo mateix, sigui pel davant sigui pel darrere, com sigui.

Cos d’home tancat i intrusiu, cos amb desig, desig sense gaire cos.

Anuncios